DNA Repair

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
12,50
Begin
This cursus is currently closed
Header DNA Repair

Voorbereiding

Zoek een rustig plekje waar je de komende ca. 30 minuten even ongestoord kunt Zijn. Trek comfortabele kleding aan die prettig zit en ga lekker zitten of liggen. Als je het fijn vindt onder een warme deken, zodat je het niet koud kunt krijgen tijdens de sessie.  

Ik wens je een heerlijke meditatie! 

Veel liefs, Rachèl

Icoontje zon 150 x 150

Introductie

We zijn krachtige wezens en beschikken over de mogelijkheid om onszelf te helen, zelfs tot op cel- en DNA-niveau.

Tijdens deze afstemming maken we een reis naar binnen om te helen op het diepste niveau. Een helende sessie die nog een tijdje kan doorwerken.

Je kunt deze afstemming zo vaak doen als je wilt. Met de intentie dat het je brengt wat jij op dat moment nodig hebt, kan de sessie elke keer weer een andere werking hebben.

Drink na de meditatie 1 a 2 glazen water (2 liter per dag is sowieso aan te raden) en neem een (voeten)bad met een flinke hand Keltisch zeezout om afvalstoffen af te voeren. 

Ik wens je een mooie reis naar binnen!

Veel liefs, Rachèl

Icoontje zon 150 x 150

Beluister hier Meditatie DNA Repair

Vind je dit een fijne meditatie? Op dit platform staan nog veel meer geleide meditaties, visualisaties, activaties en oefeningen.

Wil je een keer live meedoen met een groepsmeditatie? Check hier de Agenda voor actuele data, je bent van harte welkom!

Dank je wel voor het volgen van deze afstemming. Hierdoor kan heling ontstaan en ons hart zich verder openen, wat zorgt voor een liefdevol 'ripple effect'!