Healing Codes

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed
Header LD Healing Codes 1024 x 534

Voorbereiding

Zoek een rustig plekje waar je de komende ca. 30 minuten even ongestoord kunt Zijn en niet kunt worden gestoord.

Maak het jezelf even helemaal comfortabel en zorg voor een vest, omslagdoek of dekentje zodat je het niet koud kunt krijgen. 

Icoontje zon 150 x 150

Introductie

De intentie van deze Healing Codes is dat jij ontvangt wat je in het moment nodig hebt aan ontspanning, rust, verlichting van pijn, inzichten en inspiratie. De energie van deze afstemming is krachtig en werkt ook na de healing sessie nog door.

Je kunt deze Healing sessie zo vaak doen als je wilt. Met de intentie dat het je brengt wat jij op dat moment nodig hebt, kan de sessie elke keer weer een andere werking hebben.

Drink na de meditatie 1 a 2 glazen water (2 liter per dag is sowieso aan te raden) en neem een (voeten)bad met een flinke hand Keltisch zeezout om afvalstoffen af te voeren.

Ik wens je een hele fijne healing!

Veel liefs, Rachèl

Icoontje zon 150 x 150

Beluister hier de Healing Codes

Vind je dit een fijne meditatie? Op dit platform staan nog veel meer geleide meditaties, visualisaties, activaties en oefeningen.

Wil je een keer live meedoen met een groepsmeditatie? Check hier de Agenda voor actuele data, je bent van harte welkom!

Dank je wel voor het deelnemen aan deze Healing Codes. Bij elk stukje healing kan ons hart zich verder openen, wat zorgt voor een liefdevol 'ripple effect'!