Heling door Vergeving

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed
Header LD Welkom bij Vergeving
Holistic healer Icoon hart

Introductie

Ik deel de visie dat we in wezen al heel en volmaakt zijn en dat er niets meer aan ons hoeft te worden gefixt of gesleuteld.

Toch komen we in ons leven in situaties terecht, waarbij we worden gekwetst, iemand anders kwetsen of in een bepaalde situatie anders handelen dan we eigenlijk willen.

Als we daar niet bewust mee omgaan en die ervaringen niet verwerken, slaan we ze ergens op in ons systeem. Ze blijven daar aanwezig totdat ze gezien, gehoord of gevoeld en erkend zijn, waarna ze ons kunnen loslaten.

Vaak zijn we ons niet bewust van de achtergebleven energie van de onverwerkte emoties die de ervaringen hebben veroorzaakt. We willen er liever niet meer aan herinnerd worden, omdat het ons pijn doet of er gevoelens van schuld, schaamte en angst aan kleven.

Een Vergeving Sessie kan helpen bij het oplossen van deze opgeslagen emoties. Er is een uitgebreide versie, waarmee je de tijd kunt nemen en in alle rust ongeveer een uur aan slag kunt. Daarnaast is er de korte versie, die je in 10 tot 15 minuten kunt doen. Beide sessies kun je zo vaak doen als je wilt.

Ik wens je hele mooie vergevingssessies!

Liefs, Rachèl