Reis naar Vorige Levens

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed
Header LD Reis naar Vorige Levens

Voorbereiding

Zoek een rustig plekje waar je de komende 45 à 60 minuten even ongestoord kunt Zijn. Maak het jezelf comfortabel en houd een trui, vest of omslagdoek bij de hand. Bij het maken van deze Reis naar Vorige Levens komt energie in beweging en kun je het koud of warm krijgen.

Als je het fijn vindt jouw inzichten op te schrijven of er tekeningen van te maken, kun ook alvast pen, potloden en papier klaarleggen.

Ik wens je een mooie, inzichtgevende Reis naar jouw Vorige Levens!

Veel liefs, Rachèl

Holistic healer Icoon hart

Introductie

Net na mijn middelbareschooltijd had ik tijdens diepe ontspanning of in trance vaak visioenen en bleek ik makkelijk naar andere dimensies en tijdlijnen te kunnen reizen.

Het bracht me spontaan naar vorige (of parallelle) levens, waarin ik mezelf zag in allerlei gedaanten en situaties. Als man, vrouw, arm, rijk, met veel macht of als slachtoffer.

In die tijd had ik niemand om me heen met soortgelijke ervaringen en was ik blij erover te kunnen lezen in boeken. Jaren later kwam ik tot het inzicht dat ik inkijkjes had gekregen in mijn eigen Akasha Kronieken.

Ondanks die bijzondere ervaringen, was ik me nog niet bewust van de invloed die vorige levens kunnen hebben op ons huidige leven. Waarbij zowel bepaalde talenten als trauma’s als een rode draad door vele levens heen kunnen lopen en ook in ons huidige leven een rol kunnen spelen.

Hoe dat toch van invloed kan zijn heb ik zelf ervaren; ik schreef er deze blog over. Misschien herkenbaar?

In deze tijd is de frequentie hoger dan ooit en groeit ons bewustzijn met sprongen. Dat maakt dat het reizen naar andere dimensies en tijdlijnen steeds makkelijker gaat. Dat laat ik je graag ervaren met een afstemming om te reizen naar vorige levens.

Je kunt deze sessie zo vaak doen als je wilt; hoe meer je gewend raakt aan het 'reizen', hoe meer inzichten je hieruit kunt krijgen.

Holistic healer Icoon hart

Meditatie Reis naar Vorige Levens

Als je de inzichten die je tijdens de meditatie hebt gekregen opschrijft, kunnen deze zich tijdens het schrijven nog verder verdiepen of ontvouwen.

Ook als je nog niet helemaal helder hebt waarom een bepaalde gedachte, beeld of symbool naar voren is gekomen, kan schrijven helpen hier inzicht in te krijgen.

Naast schrijven, kan tekenen ook een mooie manier zijn om uiting te geven aan inspiratie en inzichten.

Inzichten reis vorige levens
Holistic healer Icoon hart

Oefening

Is het gelukt om met jouw bewustzijn naar een vorig leven te reizen? Mocht het nog niet lukken, probeer het dan nog wat vaker en kijk of je inzicht kunt krijgen in wat jou weerhoudt vorige levens te kunnen ervaren.

  • Zet vooraf de intentie dat je een vorig leven wilt ervaren en neem daarin al jouw wensen en grenzen mee. Hoe duidelijker jouw intentie, hoe helderder de afstemming.

Is het gelukt en heb je inzichten ontvangen tijdens of na jouw reis naar Vorige Levens? Soms kunnen er nog inzichten komen in de  de dagen na de meditatie en afstemming. Onderstaande vragen kunnen helpen bij het verder ontvouwen van de inzichten:

  • Naar welk leven werd jij gebracht tijdens de afstemming?
  • Zijn er overeenkomsten of tegenstellingen ten opzichte van jouw huidige leven?
  • Herkende jij mensen in jouw vorige leven of levens, die nu ook een rol spelen in jouw leven?
  • Heb je inzicht gekregen in bepaalde trauma's of talenten, die je hebt meegenomen in dit leven?

Neem jezelf voor om gedurende 7 dagen op een vast moment de tijd te nemen. om je weer te verbinden met jouw vorige leven of levens.

Stel jezelf de vraag: 'Wat heeft dit of hebben deze vorige levens mij (nog meer) te vertellen?'.

Schrijf op wat er als eerste in je opkomt en blijf net zolang doorschrijven tot de inspiratie stopt.

Bekijk op de 7e dag wat er de afgelopen dagen aan inspiratie en inzichten is gekomen. Kun je een rode draad zien of een inzicht dat eruit springt?

Met deze integratie oefening heb je ruimte gegeven aan hetgeen op een dieper niveau gezien, gevoeld, geheeld en daarmee gebalanceerd mag worden.

Holistic healer Icoon hart

Affirmatie bij deze sessie

Je kunt deze affirmatie zachtjes voor jezelf of hardop uitspreken. Voel maar wat voor jou klopt in het moment. Je kunt dit zo vaak doen als je maar wilt; er is voor jou oneindig veel licht en liefde.

Affirmaties LD Vorige Levens

Vond je dit een fijne sessie en heeft het je iets gebracht? Je kunt deze sessie zo vaak herhalen als je wilt. Mocht je vragen hebben, even willen sparren of iets willen delen over deze inspiratie; je kunt me bereiken via contact.

Liefs, Rachèl

Dank je wel voor het maken van jouw reis naar Vorige Levens. Bij elk inzicht kan ons hart zich verder openen, wat zorgt voor een liefdevol 'ripple effect'!