Meditatie Oase

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed
Header Meditatie Oase

Voorbereiding

Zoek een rustig plekje waar je de komende 30 à 45 minuten even ongestoord kunt Zijn. Maak het jezelf comfortabel en houd een trui, vest of omslagdoek bij de hand. Bij deze helende meditatie komt energie in beweging en kun je het koud of warm krijgen.

Als je het fijn vindt jouw inzichten op te schrijven of er tekeningen van te maken, kun ook alvast pen, potloden en papier klaarleggen.

Ik wens je een mooie, rustgevende meditatie.

Veel liefs, Rachèl

Icoontje zon 150 x 150

Introductie

De intentie van deze meditatie is dat jij ontvangt wat je in het moment nodig hebt aan ontspanning, rust, verlichting van pijn, inzichten en inspiratie.

Je kunt er rustig voor gaan zitten op een moment dat het jou uitkomt en zo vaak doen als je wilt.

Met de intentie dat het je brengt wat jij in het moment nodig hebt, kan de sessie elke keer weer een andere werking hebben.

Na de meditatie kan de helende energie nog doorwerken en kun je wat meer behoefte hebben aan rust, intensievere dromen of inzichten krijgen, die jou ondersteunen op jouw pad.

Icoontje zon 150 x 150

Beluister hier de meditatie

Icoontje zon 150 x 150
Inzichten Oase

Als je de inzichten die je tijdens de meditatie hebt gekregen opschrijft, kunnen deze zich tijdens het schrijven nog verder verdiepen of uitvouwen.

Ook als je nog niet helemaal helder hebt waarom een bepaalde gedachte, beeld of symbool naar voren is gekomen, kan schrijven helpen hier inzicht in te krijgen.

Naast schrijven, kan tekenen ook een mooie manier zijn om uiting te geven aan inspiratie en inzichten!

Icoontje zon 150 x 150

Affirmatie bij deze meditatie

Om de affirmatie te bekrachtigen kun je de tekst zachtjes voor jezelf of hardop uitspreken. Voel maar wat voor jou klopt. Je kunt dit zo vaak doen als je maar wilt; er is voor jou oneindig veel licht en liefde.

Affirmatie Oase

Vind je deze meditatie fijn? Op dit platform vind je nog meer geleide meditaties, visualisaties, activaties en oefeningen, die je op elk moment kunt doen, wanneer het jou uitkomt.

Momenteel zijn er geen live/online Cirkels. Check hier de Agenda voor eventuele nieuwe data, je bent van harte welkom!

Dank je wel voor het deelnemen aan deze meditatie. Bij elk laagje ontspanning en heling kan ons hart zich verder openen, wat zorgt voor een liefdevol 'ripple effect'!