Voorouder Heling

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed
LD Header Voorouder Heling Holistic Healer

Voorbereiding

Zoek een rustig plekje waar je de komende 45 à 60 minuten even ongestoord kunt Zijn. Maak het jezelf comfortabel en houd een trui, vest of omslagdoek bij de hand. Bij het contact maken met Voorouders komt energie in beweging en kun je het koud of warm krijgen.

Als je het fijn vindt jouw inzichten op te schrijven of er tekeningen van te maken, kun ook alvast pen, potloden en papier klaarleggen.

Ik wens je een mooie, inzichtgevende ontmoeting met jouw Voorouders!

Veel liefs, Rachèl

Holistic healer Icoon hart

Introductie

De inspiratie die ik verwerk in de sessies in deze online omgeving komen voort uit mijn eigen ervaringen en afstemmingen met Spirits en op andere dimensies.

Zo kunnen onze voorouders zowel talenten als trauma's doorgeven via onze bloed- of familielijn. Hoe dat van invloed kan zijn heb ik beschreven in deze blog. Misschien geeft dit inspiratie en inzicht in de doorgegeven energie in jouw familielijn?

In deze tijd is de frequentie hoger dan ooit en groeit ons bewustzijn met sprongen. Dat maakt dat contact maken met voorouders en het reizen naar andere dimensies en tijdlijnen steeds makkelijker gaat. Dat laat ik je graag ervaren met een afstemming op een ontmoeting met jouw Voorouders.

Je kunt deze sessie zo vaak doen als je wilt; hoe meer je gewend raakt aan het contact maken, hoe meer inzichten je hieruit kunt ontvangen.

Holistic healer Icoon hart

Afstemming Voorouder heling

Holistic healer Icoon hart

Als je de inzichten die je tijdens de meditatie hebt gekregen opschrijft, kunnen deze zich tijdens het schrijven nog verder verdiepen of ontvouwen.

Ook als je nog niet helemaal helder hebt waarom een bepaalde gedachte, beeld of symbool naar voren is gekomen, kan schrijven helpen hier inzicht in te krijgen.

Naast schrijven, kan tekenen ook een mooie manier zijn om uiting te geven aan inspiratie en inzichten.

LD Opschrijven Voorouders
Holistic healer Icoon hart

Oefening

Is het gelukt om contact te maken met jouw Voorouders? Mocht het nog niet lukken, probeer het dan nog wat vaker en kijk of je inzicht kunt krijgen in wat jou weerhoudt vorige levens te kunnen ervaren. Wat kan helpen:

  • Zet vooraf de intentie dat je contact wilt maken met jouw Voorouders en neem daarin al jouw wensen en grenzen mee. Hoe duidelijker jouw intentie, hoe helderder de afstemming.

Is het gelukt contact te maken en heb je inzichten ontvangen tijdens of na jouw ontmoeting met jouw Voorouders? Soms kunnen er nog inzichten komen in de dagen na de meditatie en afstemming. Onderstaande vragen kunnen helpen bij het verder ontvouwen van de inzichten:

  • Met welke Voorouder of Voorouders werd jij in contact gebracht tijdens de afstemming?
  • Zijn er overeenkomsten met de Voorouder(s) ten opzichte van jouw huidige leven?
  • Herkende jij de Voorouder(s) en was er een boodschap?
  • Heb je inzicht gekregen in bepaalde trauma's of talenten, die je aan jou zijn doorgegeven?

Neem jezelf voor om gedurende 7 dagen op een vast moment de tijd te nemen. om je weer te verbinden met de energie van jouw Voorouders.

Stel jezelf de vraag: 'Wat hebben mijn Voorouders (nog meer) te vertellen?'.

Schrijf op wat er als eerste in je opkomt en blijf net zolang doorschrijven tot de inspiratie stopt.

Bekijk op de 7e dag wat er de afgelopen dagen aan inspiratie en inzichten is gekomen. Kun je een rode draad zien of een inzicht dat eruit springt?

Met deze integratie oefening heb je ruimte gegeven aan hetgeen op een dieper niveau gezien, gevoeld, geheeld en daarmee gebalanceerd mag worden.

Holistic healer Icoon hart

Affirmatie bij deze sessie

Je kunt deze affirmatie zachtjes voor jezelf of hardop uitspreken. Voel maar wat voor jou klopt in het moment. Je kunt dit zo vaak doen als je maar wilt; er is voor jou oneindig veel licht en liefde.

LD Affirmaties Voorouders

Vond je dit een fijne sessie en heeft het je iets gebracht? Je kunt deze sessie zo vaak herhalen als je wilt. Mocht je vragen hebben, even willen sparren of iets willen delen over deze inspiratie; je kunt me bereiken via contact.

Liefs, Rachèl

Dank je wel voor het contact maken met jouw Voorouders. Hierdoor kan heling ontstaan. Bij elk inzicht kan ons hart zich verder openen, wat zorgt voor een liefdevol 'ripple effect'!