Healing Codes

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed
Header LD Healing Codes 1024 x 534

Voorbereiding

Zoek een rustig plekje waar je de komende ca. 30 minuten even ongestoord kunt Zijn en niet kunt worden gestoord.

Maak het jezelf even helemaal comfortabel en zorg voor een vest, omslagdoek of dekentje zodat je het niet koud kunt krijgen. 

Icoontje zon 150 x 150

Introductie

Om de twee weken faciliteer ik een live/online Healing Cirkel via zoom. De energie van deze Cirkels is krachtig en werkt ook na de healing sessie nog door.

De intentie van de Healing Cirkels is dat jij ontvangt wat je in het moment nodig hebt aan ontspanning, rust, verlichting van pijn, inzichten en inspiratie.

Mocht je niet mee kunnen doen aan de live Cirkels; deze Healing Codes kun je op een moment doen wanneer het jou uitkomt, zo vaak als je wilt. Met de intentie dat het je brengt wat jij op dat moment nodig hebt, kan de sessie elke keer weer een andere werking hebben.

Ik wens je een hele fijne healing!

Veel liefs, Rachèl

Icoontje zon 150 x 150

Beluister hier de Healing Codes

Vind je deze Healing Codes fijn? Op dit platform staan nog veel meer geleide meditaties, visualisaties, activaties en oefeningen, die je op elk moment kunt doen, wanneer het jou uitkomt.

Wil je een keer live meedoen met een Healing Cirkel? Deze worden online gegeven via zoom. Check hier de Agenda voor alle data, je bent van harte welkom!

Dank je wel voor het deelnemen aan deze Healing Codes. Bij elk stukje healing kan ons hart zich verder openen, wat zorgt voor een liefdevol 'ripple effect'!